Garageportar Malmö

Experter på garageportar

Våra garageportar

ETT BRETT UTBUD FÖR ALLA TYPER AV HUS

För oss är det viktigt att du som kund ska kunna hitta exakt de garageportar du söker till ditt hus i Malmö och detta både gällande kvalitet, säkerhet, isolering och design. Vi har två lite olika modeller som båda har olika fördelar som gör att du som kund gärna får fundera över gällande valet. Vi hjälper dig gärna att ta fram den bästa lösningen för dig och om vi presenterar här hur de både modellerna fungerar kanske det kan underlätta ditt val en smula.


Vi står självklart till ditt förfogande om det är något du ytterligare undrar över gällande våra garageportar – huvudsaken är att vi tillsammans med dig – kan komma fram till vad som passar bäst för ditt garage, din parkering eller ditt fritidshus i Malmö. 

Klassisk Garageport

Denna modell har en balansering som skapas genom drivfjädrar ovanför dörrbladet. Modellen med klassiska garageportar har en balanserad rep- och kabelspänning som lättast förklaras med att man har anslutit två delar av en axel som gör att du kan vrida dem mot varandra. Det görs med ett justerbart fäste i garageportarna.

Vidare kan vi nämna att en fördel med denna klassiska modell är att portens konstruktion innehåller justerbara fästen – något som gör det möjligt att justera de sandwichpaneler som sitter intill öppningen. En klar fördel sett ut ett isoleringsperspektiv – både vad gäller värme och vad gäller oljud. Dessa rullfästen är gjorda i rostfritt stål som gör att de håller under garageporternas hela livstid.

Polymera gummitätningar är utrustade omkring dessa garageportar och ger – tillsammans med spårprofiler – ett högeffektivt skydd mot vinddrag; återigen – tänk dig detta i det väder som råder i Malmö och Öresund.

För att montera klassiska garageportar krävs en fri höjd på 125 mm för eldrivna och 100 mm för manuella modeller.  Alternativen för montering sker enligt Låg, Standard och Hög – något som gör att dessa garageportar passar de flesta öppningar i Malmö. Detta är ett väldigt bra val som har visat sig vara mycket populärt bland våra kunder och med all rätt!

Standard Garageport

Här sker balanseringen istället med dragfjädrar och även detta har fördelar för dig som kund.

Här handlar det mycket om själva installationen som tack vare dessa enbart tar mellan 2, 5-3 timmar – något som innebär att du kan beställa garageportar till ditt hus i Malmö under morgonen och därefter kunna använda dem redan vid lunch.

Vidare kan vi gällande Standard Garageportar även nämna säkerheten som blir extra påtaglig tack vare en patenterad fjäder-i-fjäder-lösning som vi har tagit fram.

En annan bra sak gällande dessa garageportar är att spänningen av fjädrar kan ökas- eller sänkas både vid montering och annat jobb – något som är en klar fördel om någonting måste repareras då priserna blir betydligt lägre för dig som kund.

Om vi tar utseendet för Standard Garageportar så ger en dold montering av slutprofilerna ett attraktivt intryck till ditt hus i Malmö och tätningar kring hela omkretsen i sin tur ger ett väldigt behagligt inomhusklimat.

Denna modell kan monteras i de flesta öppningar och kräver en fri höjd på 100 mm – något som är praktiskt då vi kan plocka bort gamla gångjärn på samma gång som vi monterar.

Självklart kan du som kund välja paneler och färg bland dessa två varianter av garageportar till ditt garage, parkering eller fritidshus i Malmö och vi ställer mer än gärna upp och hjälper dig att välja rätt. Kontakta oss redan idag så hittar vi den bästa lösningen för dig – vi kan garageportar och vet exakt vilken modell som passar dig bäst i Malmö.

 

Vi levererar toppmoderna garageportar i Malmö!