Garageportar Malmö

Experter på garageportar

Övriga tjänster

Industriportar

Behöver ditt företag en stabil och säker port till exempelvis en industrianläggning, lastkaj, lager eller någon form av offentlig byggnad? Då kan en industriport från oss vara rätt satsning, det handlar om stabila och säkra portar som är användbara på ett flertal olika områden.

Våra industriportar finns i tio olika utföranden och har därför hög flexibilitet vad gäller användningsområden. De kan bland annat installeras i anläggningar som har lågt tvärstycke, högt tak och andra specifika egenheter som kan skapa problem med mindre flexibla portar.

Våra portar i Pro/Plus-serien är möjliga att installera i öppningar som är upp till 8 meter breda och 7 meter höga. De tål intensiv användning och motsvarar europeiska säkerhetsstandards för industriportar.

Begär offert!

Skjutgaller

Hos oss hittar du även ett kvalitativt utbud skjutgaller. Ett klassiskt skjutgaller smälter in i omgivningen och skyddar från både inbrott och insyn. Hos oss hittar du ett brett utbud av skjutgaller för många olika lokaler och användningsområden: butiker, kontor, skolor med mera. Ett skjutgaller är ett mycket bra stöldskydd och ditt företag eller verksamhet kan säkert hitta en passande variant hos oss. Behöver du ett galler som är helt insynsskyddat eller vill du att förbipasserande ska ha viss möjlighet till insyn? Hos oss hittar du ett skjutgaller som passar dina syften och målsättningar.

Begär offert!

Rullgaller

Rullgaller är en annan säkerhetsanordning som skapar trygghet. Rullgaller passar perfekt om man vill ha viss insyn i lokalen utan att för den skull tumma på säkerhet och trygghet. Rullgaller passar ofta utmärkt i skyltfönster och på restauranter, men kan även användas i andra typer av sammanhang. Hos oss hittar du rullgaller i ett flertal olika varianter och material, samt smidiga motordrivna modeller. Samtliga rullgaller i sortimentet uppfyller branschens hårda säkerhetskrav.

Begär offert!

Saxgaller

Ett saxgaller är ett annat kraftigt och tryggt inbrottsskydd. Kan fås som enkel- eller pargaller. Saxgaller har en uppfällbar bottenskena för att hålla golvöppningen fri. Flexibiliteten är en stor fördel med saxgaller som kan monteras både in- och utvändigt. Standardfärgerna är vitt och svart, men andra färger går att specialbeställa. Saxgaller är mycket funktionella i butiker och köpcentra, men är också effektiva som avskärmning samt uppdelning av stora lokaler. De kan även fungera som gallergrindar i bostadsrättsföreningar.

Begär offert!

Gallergrindar

En smidd gallergrind fungerar utmärkt som upprullningsbara galler och jalusier. Våra gallergrindar finns i både öppningsbara och fasta modeller. En gallergrind kan man placera både inomhus och utomhus och är även ett mycket bra, och ekonomiskt fördelaktigt, alternativ till rulljalusier.

Hos oss hittar du även gallergrindar som har förstärkts med cylinder. Denna metod gör låset säkrare och mindre sårbart för inbrottsförsök. Cylindrar är enkla att installera på en gallergrind, och ett bra inbrottsskydd.

Begär offert!

Jalusier

Vil du minska insynen i din butikslokal? Vi erbjuder en rad olika kvalitativa jalusier och olika utföranden. Samtliga är framtagna med trygghet och säkerhet i fokus. Vi saluför rullgaller, rulljalusier i stål, aluminium och trä. Flexibiliteten är stor, då vi har jalusier i ett flertal storlekar och utformning, som passar till olika syften. Hos oss hittar du säkert en jalusi som passar just dina syften.

Begär offert!

Vi har ett brett utbud av tjänster och erbjuder våra kunder skräddarsydda säkerhetslösningar